slide show

#true



Publicerat den 2014-04-09 - klockan 11:55:22

snart taggar jag sängen

Skolan var fett seeg idag... orkade inte så mycket direkt... Men franskan gick faktiskt toppen! dock fick jag reda på att jag måste göra omprov i svenskan. God start på dagen lol.. Hatar att göra om ett prov! Dock så var det dårå 2 frågor som var sååå viktiga att kunna som jag inte kunde, och då måste jag göra om..
 
men men.. Min dag piggades upp i stallet med att ta en lugn tur på Candlelight. hon var jätte härlig!
vi joggade lugnt en längre sträcka och var... ja.. Allmänt lugn och följsam.
Och en skön suprise var att Anna-karin hade gjort hela stallet! *puh* förstår ni den lyckan?! man tror man måste stå i kylan ensam och mocka.. Nope, för det gjorde Anna-karin! TACK!
När jonna kom så red vi ut på Preztige och Witezz. Båda gick riktigt bra. Eller ja, Preztige iallafall! men det såg ut att gå bra för Jonna också. Preztige var riktigt duktig idag också! jag krävde inte så mycket av honom utan mest från mig själv.. Mina fötter/skänklar har en del att ta igen! hälarna ner, tårna inåt och skänkla med HELA benet osv .ni kanske känner igen er? hehe..
Men han var lugn, mycket framåtbjudning(ja.. han gick sist men ändå) och han kändes väldigt stabil.
så en mysig dag xd tog en del egopic med Preztige också. Han kände inte riktigt för att vara med på bild men jag muta han lite med godis och pussar så gick det utmärkt..! nån bild kommer här i slutet ↓
men men.. Vad mer ska man skriva hehe.. Som ni märker så bloggar jag inte varje dag, och jag skriver typ 1-2 inlägg dom dagarna jag bloggar . och det är för att jag vill lixom inte skriva 2128502 inlägg nu direkt , för det är då jag tröttnar! så jag börjar så här så kommer det bli mer sen!
 
ser helt uppstoppad ut ju haha ↑
 
 
Publicerat den 2014-04-08 - klockan 22:09:36

Plugga med Erica (:

Nu kör vi hårt med grönt-kort pluggning! Med lite frukt också!



Publicerat den 2014-04-07 - klockan 15:12:53

Veckoplanering

Måndag: Först skola, sen träffa Angelika, Ska förmodligen inte stanna där så länge utan senare på kvällen ska jag ut och jogga, mest för att röra på mig och så. Och på kvällen ska jag plugga till svenska provet, och lite mer om grönt kort .
 
tisdag: Skola sen stallet. Jonna kommer senare. Jag tror jag kommer ta en tur på Preztige med Jonna och Witezz som sällskap. Och såklart träna några russ. Men vet inte vilka!
 
Onsdag: Skola, och sen kommer vi alla komma lite senare till stallet. Träna hästar och mocka !
 
Torsdag: Skola och sen stallet. Träna med Preztige igen! 
 
Fredag: jag åker hem till Izabelle! var typ hundramiljoner år sen känns det som. Hon fyller ju nämnligen år idag!
 
Lördag: Jag vet bara att jag åker på grönt-kort kursen och dom andra till solvalla. Och om vi kommer klämma in häst träningen på morgonen eller kvällen.
 
Söndag: Stallet igen :) Skulle formodligen bli en "sätta upp staket" dag.. INTE taggad till de!
 
 
Publicerat den 2014-04-07 - klockan 10:14:47

(Y)


VÄND PÅ HUVUDET :D



Publicerat den 2014-04-05 - klockan 19:09:32

Grönt-kort kurs (Y)

Nu sitter jag är hemma igen. Har precis blivit avsläppt från hästlastbilen som fortsätter rulla mot solvalla!
jag taggar för grönt-kort kursen och där efter går jag direkt till min kompis där jag kommer övernatta. !
 
Men idag så red jag Preztige! Jag vart såå glad! Först red vi bakom alla andra. Så gick vi där bakom lugnt å så.
Sen så gick vi ner oc kolla på vattnet. Och Preztige är typ livrädd för vatten, men han var riktigt duktig. Kasta sig inte iväg eller nått sånt liknande. Han stod still, kollade och väntade på att jag accepterade att han fick gå där ifrån.
Sen efter vattnet så red jag först på Preztige. Han var lite skrajj för alla pinnhögar som var på sidorna. Men eftersom Cissi var med tyckte jag faktiskt att det var ganska bra att han reagera på olika saker. Så Cissi hjälpte mig hur jag skulle unvika att han "flyter iväg" åt olika hål. och hålla bogen i styr.
Sen så gick vi ca 50 meter på vägen.. och ofc kom en buss just då! Jag fick nog lite hjärtklappning i början. Men jag slängde bort den känslan och var lugn, pratade lugnande med Preztige, och kliade han på manken med ena handen. Och han rörde inte en fena på sig. Det var som om bussen inte var där för han fast att han stod först och allt. Jag vart så överlycklig då!! ren dröm typ...
 
Jag följde även med när dom tömkörde små killarna. Fick världens skav på mina "knölar" på fötterna.. Ajjj...
Men men.. Det var varit kul och mysigt ! ;) Nu ska ja stiga in i duschen och sen... Jadu.. Vänta vänta och ännu mer vänta !
 
Bild tagen av Ella (Y) (www.Kees.blogg.se)
Publicerat den 2014-04-05 - klockan 12:06:33

Tillbaks igen :)

sjukt ledsen att jag inte bloggat. Det mesta har varit blä på senaste så ja.. 
Men 1. jag har inget att blogga om.. 2. jag känner jätte mycket press på mig att hinna blogga.. ja har tänkt massor på grönt-kort kursen att verkligen kunna allt. och nu så kommer det proov i alla ämnen typ ._.
Men nu kör vi igen! och idag ska jag till stallet!
Idag får det bli en liten sleep-over i stallet! Tror det kommer bli ganska mysigt då jag gillar att vara i stallet sent på kvällen. (bara om jag ska sova där, om jag ska med bussen så gillar jag det inte hehe) 
Ingen aning hur vi tränar hästarna och så idag. Om Olivia är i stallet redan idag så lär hon rida och prova hur Preztige känns. Sen vi började rida han igen så har han varit jätte duktig och om jag inte visste att han var unghäst så skulle jag inte tro att han var det iallafall!
Men annars vet jag ingenting! hehe
Alla förutom jag dårå, ska till solvalla i morgon. Medans jag ska på kurs grejen.. UUUhhh. vill verkligen meeed..
Men men.. Nu måste jag sluta .. Har idrott som jag verkligen inte får missa! har lite problem med idrotten jag måste ta igen så byeeeeee (:
 
 
 
Publicerat den 2014-04-04 - klockan 12:55:14