slide show

Svar på frågor. Del 3

Bästa med granö?

ta det inte fel.. men det bästa är nog hästarna! Hästarna på granö är verkligen underbara! 
Sen är alla människor i granöstall jätte snälla och så också! men Hästarna är bäst på gården!
 
Är det jobbigt med ponnylägrena?
 
Såklart det är ganska jobbigt. Men det är mer roligt än jobbigt! det är jobbigt på ett roligt sätt!
Jag tycker det är ganska kul att se barn vara bland hästarna. Hästarna tar verkligen hänsyn till att barnen är mindre, och inte lika häst-vana.
Det ända som är fyskiskt jobbigt är att leda när dom rider hehe.. i värmen bränner det ganska så mycket i benen!
Men brun blir man ... haha..
 
Hur gamla är de som går på ponnylägrena?
 
Mellan 6-13 år :)
 
Favvo på granö? (häst)
 
Min lilla Irrbloss <3 Även fast jag inte kommer rida han så mycket så kommer han alltdi vara min lilla bus Irrbloss. 
Preztige och alla andra älskar jag såklart också. Älskar dom lika mycket som Irrbloss. Men Irrbloss och jag har minnen som inte går att skapa igen. Ni vet den där hästen man lär sig allt på. Hästen som har slängt av en mest gånger. 
Han är en liten mulle som alla älskar!! 
 
Bästa ridminne?
 
Har så många roliga minnen! Men det bästa är när jag vann både mina hoppklasser med Strumpan. Hade verkligen inte förväntat mig de! Det var min debut i L:B och ja.. både första L:B och sista med Strumpan.
Vi rev ett hinder eller två och jag tänkte bara när jag red ut från banan.. "det var kul iallafall!!" för det var det verkligen! 
Eller ja, Jag var iallafall påväg ut från ridbanan då domarn sa åt mig att stanna för prisutdelning. och jag minns så tydligt hur jag liksom, "OH JAG KOM 3:A" helt över lycklig. 
Och den känslan när man kommer på bättre plats en vad man trodde <3  Att vinna var helt underbart. Så att åka hem från den banan för faktiskt tråkigt. Det var en riktigt fin Anläggning och speciellt det ridhuset allt var i. Det var vitt och det var till och med ljus tända där inne!
 
Ett underbart minne jag vill göra igen!! kanske med en större häst ;)
 

 
                                                                           Bilder från den dagen!!
Publicerat den 2014-02-28 - klockan 17:00:00

Svar på frågor. Del 2

Bästa ämnet i skolan?

Det är nog Idrott. eheh.. Jag diggar verkligen inte slöjd eller musik. och att sitta still är inte min grej.. så idrott!
 
Hur mycket lägger du ner på skolan? är betygen viktiga för dig?

Jag är lite slarvig med att plugga hemma då jag gillar att vara med kompisar och att kolla på serier. Men jag pluggar hemma ibland. och koncentrerar mig på lektionerna. Jag låter inte mina kompisar dra med mig i all flams. även fast det händer bland. Min klass är inte den lugnaste. 
 
Favorit filmen i komedi/Romantik/deckare?
 
Jag suger på att avgöra vad som är vad! Men jag älskar filmen LOL och den räcknas som komedi står det! ahah.
sen romantisk film.. ingen aning faktiskt. och inte deckare heller. lul..
 
 
Publicerat den 2014-02-28 - klockan 10:13:00

Torsdags kväll

Hejsan hejsan mina fina. som ni ser så suger mina rubriker ↑ haha
men idag har jag varit jätte slö *-* men men. Mycket har blivit gjort! Känns som att vi satsade på putsningen i stallet idag! vi började med att göra stallet så hästarna åt sin lunch. Och det kändes som att det aldrig vart klart haha! men det vart det dårå.. Sen tog vi in Strumpan och Candlelight. Och körde Candlelight! As roligt ^^
och joggade på bra. Jag kollade mycket på, att hon skulle gå rakt och det gjorde hon för det mesta. 
 
Vi Tömkörde även Pärlan och Irrbloss! duktiga var dom. Både jag och Jonna böt även hästar så jag tömkörde både Irrbloss och Pärlan. Det tog ett tag för Pärlan att slappna av. Men sen slappna hon av och gick ganska bra ;)
Vi begav oss av hemmåt sen. Här hemma har jag målat i broderns rum och hoppas på att få färga mitt hår snart. som aldrig har blivit av riktigt...
 
Men just nu njuter jag att höra Jonna planera med Lovisa om konserten i morgon. Ska ju då förmodligen se Avicii i morgon !! AAAA :')))))
Fast ja.. Nu skypar jag med Daniel.. hehe
Publicerat den 2014-02-27 - klockan 22:14:04

Detta är inte en matblogg men NOMNOMNOM



Publicerat den 2014-02-27 - klockan 10:33:06

Svar på frågor. Del 1

Vad är målet med bloggen?

Jag har väll inte riktigt nått mega mål som att få världens största blogg. Utan jag tycker mest om att skriva, som sen andra läser! Jag vill såklart verkligen att min blogg ska växa! helt klart. Men det ätr inte direkt nått mål för mig att få en mega blogg. Även fast det hade varit ganska kul ;)
 

Hur mycket fritid har du utöver hästarna?
 
Jadu.. Hehe.. Jag är i stallet fem dagar i veckan. Inte på måndagar och fredagar. och då burkar jag försöka vara med kompisar eller göra grejer som måste göras ibland.
Jag vet att jag ibland kan verkligen ha velat va med kompisar på helger ibland då mina kompisar väldigt ofta går på bio.. Och jag har inte kunnat följa med en endaste gång.. Men Jag trivs bäst i stallet. Och om jag nu verkligen skulle vilja gå på bio eller nått så hade jag försökt övertyga mina kompisar att gå på fredagen till exempel. och jag vet att om jag bara tänker ut en bra plan så hinner jag med både stall och kompisar på samma dag. 
Så på såsätt har jag ganska mycket fritid som jag inte tar vara på.
 


nämn 3 saker du stör dig på, 3 saker du älskar och 3 saker du skulle vilja göra.
 

Jag stör mig inte på så jätte mycket faktiskt. Det brukar bara vara att jag allmänt stör mig på min bror ibland, eller att det inte finns nått att äta hemma och sånna grejer! så jag tror nog inte riktigt jag kan nämna nått jag stör mig på!
Men 3 saker jag älskar är nog min familj/vänner, Hästar, och värme!
3 saker jag skulle vilja göra är..... Vara med i ett stort lopp/eller rid tävling. SM, NM, Elitloppet.. Nått sånt! sen så skulle jag väldigt gärna vilja åka utomlands till typ NY, eller Australien.. Mhihihi.. Och som sist skulle jag vilja .. Träffa Justin Bieber helt klart! ehhehe....
 
Om du skulle bli stört-kär och sen tillsammans men nån.. skulle tiden räcka?
 
Jodå. Det skulle den nog. Jag skulle absolut inte sätta hästarna på sidan. VERKLIGEN INTE! utan han skulle få respektera min hobby.. eller ja. Livsstil. Ingen säger ju att jag inte skulle kunna vara men "han" efter stallet. 
Men skolan är nog den plats jag skulle spendera mest tid med "han" då..
 
 
 Finaste hästen på jorden
Publicerat den 2014-02-27 - klockan 10:00:00

Onsdags kväll

Tjena tjena bloggen! vad jag tycker har jag varit väldigt aktiv idag!
Min Farmor ringde igår och vi fick till det med att åka till henne idag. 
Så vi har varit i stockholm! Farmor, Evelina (min andra syster) och hennes barn träffade vi. 
Då vi fikade hos farmor, Såg en "stå på händer duell" mellan Thomas och Evelinas barn oliver som bara mer och mer blir som thomas! ehehe.. och jag fick inse hur mycket jag växt sen i sommras då jag är längre än Evelina nu!
Det är som ett litet mål i vår familj.. Man bara väntar på att växa om Evelina och farmor!!)
Men sen så begav vi oss hemmåt. Stannade förbi på donken mums.. och förde oss vidare till norrtälje. och jag och Jonna fortsätter bussturen till stallet för att mocka,fodra,ge vatten och ta in hästarna. Vi hoppade över ridningen då för vår farmor.. Men vi ville verkligen träffa henne så. 
 
Annars har jag inte gjort så mycket. Suttit här och skrivit inlägg. Bland annat svar på frågestunden som kommer ut i morgon. Alla svar kommer inte ut direkt så jag märkte att mina svar vart ganska långa... Men några kommer i morgon i allafall. Så vi hörs i morgon? :)
 
 
Publicerat den 2014-02-26 - klockan 21:31:07

NOMNOMNOM



Publicerat den 2014-02-26 - klockan 19:56:20

Kvälls kvisten

Hejhej. Nu sitter jag i min ensamhet och bloggar.. Eller ja.. Jag känner mig ganska ensam men min bror och hans kompis sitter ju i samma rum ;) Men idag har det varit lång dag i stallet. Det har inte varit nån annan i stallet förutom jag och jonna... När vi kom så började vi allt med att Jonna målade i 2 timmar och jag fixade hela stallet, putsade en del grejer, och skurade golvet på loftet. (så lerigt det blir nu!)
Och när jag putsade lyssnade jag på lugn musik och även fast jag var ensam var det ganska chill att vara ensam ;)
Sen var det dags för att träna hästar och jag tog Candlelight och Jonna tog Strumpan. och Intervalls träning stod på schemat! Så Jonna körde "travintervaller" medans jag körde "galoppintervaller". Jag märkte att Candlelight tyckte de var kul. Speciellt när vi körde upp bredvid Strumpan. och jäääädrar vilken power Strumpan har när hon travar! Verkligen hela hon rör sig! och det gick inte hennes snabbaste!
Men efter dom så skulle Jonna ta in Witezz för en liten borsting och jag fortsatte att putsa då vi har en hel del att putsa .. hehe.. Jag hade Preztige lite i tanke om han kanske skulle ha fått komma upp för en borstning. Men eftersom jag har så mycket att putsa så får han komma upp en annan gång. Han fick iallafall stora kramar när vi kom med mat till dom.
Sen red/körde vi ut med Pärlan och Irrbloss. En lugn tur bara. Pärlan trivs nog mer att träna med Irrbloss än ponnytravarna. ;)
Sen hände inte så mycket mer. Vi putsade en ynka till grej innan vi vandrade till bussen.
Och sen dess har jag suttit framför datan och inte gjort ett smack! vilket jag ska fortsätta med nu.. vi hörs!



Publicerat den 2014-02-25 - klockan 22:34:29

New in

New in ! 
Hålfotsinlägg från Intersport 119kr ! Och ja, ni ser bara förpackningen då själva inlägget har jag redan satt i mina skor! Det är små blå gummikuddar man sätter vid hålfoten som stöd :)

Och en One by one maybelline newyork från h&m! Som det är extra pris på. Kommer inte ihåg vad den kostar i vanliga fall men finns nu iallafall gör 99kr. Det är min favorit och kommer alltid vara ;) har saknat den sååå mycket då min har varit slut :(




Publicerat den 2014-02-24 - klockan 19:33:10

Måndag idaag

Heej :) Just nu sitter jag hemma och skypar med Daniel. lol.. Dom spelar nått spel jag inte riiktigt förstår mig på :)
Men det blir en "hemma" dag idag. Vi ska flrmodligen fixa med bankkort idag eftersom det inte vart av förut. Och köpa inlägg till mina dojjor. osv osv. och färga mitt barr igen. YESS:... På slutet kanske jag möter en kompis.. Vi får se vad klockan säger. Men för övrigt så är det inte nån direkt intressant dag. Det ända jag har gjort än så länge är att äta frukost. Gott ^^ Men vi hörs ju senare som vanligt. Ses :)
 
 
Saknar sommaren!! Bästa dagen i stallet någonsin ↑
Publicerat den 2014-02-24 - klockan 11:21:59

Söndag

Hejsanhejsan. Idag har jag varit i stallet. ganska chill... Blir inget mega inlägg då jag bara väntar på att min mobil ska få lite batteri så jag kan lyssna på musik när jag ska ut å jogga.
Men som sagt! en väldigt chill dag! Började med att vi mockade i stallet. fix hit och fix dit!
Men efter de red vi ut. På ett litet tåg med 4 par :) Jag red Pärlan idag. Och hon var riktigt gullig idag. Som hon alltid är! Hon är en liten Pärla hon! Men Olli och jonna skulle köra intervaller med strumpan och Candlelight. Så jag med Pärlan, och A-K med Windy följde med på en intervall men sen gav vi oss hem och dom fortsatte själva!
Pärlan sprang på jätte fint och snällt. Hon verkade tycka det var väldigt roligt! pigg å gla' !
 
Inte så mycket mer vi gjorde. Tvättade lite transportsskydd, Städade sadelkammaren och Täckeskammaren.
och sen så vart det fika och Mars- Planering pågång. och även hur Candlelight och Strumpan´s träning kommer se ut. Och hur det kommer se ut för mig när Jonna åker till gotland i en vecka! :/ Sen så åkte vi hem, Och här sitter jag :) See uuu later
 
 
 
Publicerat den 2014-02-23 - klockan 18:26:36

Hur blir det egentligen här fram över?

Ja.. som ni säkerligen vet så är både hoppning och monté på russen över.. och hoppning var ju ändå min allra favorit gren! och ja.. Vad mer tävlade jag i?
 
Jag har tävlat Kanon i trav. som jag fortsätter med i år! och jag har tävlat dressyr med Irrbloss och Strumpan. 
Men det blir typ... ingen tävling alls för mig med strumpan och Irrbloss. Utan om Candlelight känns fin och om jag inte växer som bara den nu, så är det no en liten plan. Att jag tillsammans med Candlight tar mig ut på dressyrbanan som mitt sista år ridandes på russen. Känns som att allt jag har sysslat med bara rasar!
 
Men! Granl har öven vackra Arabiska fullblod som jag smyger mig över på. Jag håller mig såklart fortfarande med russen och både rider och kör dom! men . Världens söstaste Arabhäst Preztige har jag fått som nästan en ära fått rida på! Och förhoppningsvis vad jag vill! fortsätta rida han när hans lilla semester är över.
förutom dressyr på Preztige, (Tror Olivia, jonna eller nån också skulle rida dressyr på preztige vad jag tror)
MEN .. förutom de så har jag och Olivia smått bara pratat lite om att jag förmodligen ska Hoppa på Karezz! det ser jag fram emot! det är alltså planer efter detta år. inte i år. För i år blir det nog trav med kanon, och Dressyr med Candlelight som väntar! Och självklart hästskötare åt jonna ;)
 
Och ja, Vi joggar på bilden! så långsamt går han faktiskt inte...
Publicerat den 2014-02-22 - klockan 10:00:00

Fredags planer

Jo men hehe... Inte direkt nåra planer :s Utan bara ligga på soffan/sängen och kolla på Gossip girl. Men tanken av SPORTLOV! Äntligen! Jag brukar inte längta så mycket till lov. För jag är så gott som aldrig med nån vän på loven. men det här är nog första gången jag verkligen har längtat! Här i "slutspurrten" så har det varit en hel del prov! .. usch.. Men jajaja..
 
Jag skulle inte riktigt vilja kalla det sportlov.. ahah.. Utan mer sovaridagodislov :) *Utmärkt*
Jag ska ju i och för säg fixa legitimation (stav ?) och kreditkort idag! Woohooo.. Förhoppnings vis iallafall!
 
Men lite planer för sportlovet?
 
* Lördag-Söndag Ridaridaridaridaridarida JAAAAA, Kanske bio på nån kväll?*
*Måndag- Kompiisss :D*
*Tisdag- ååhh....... RIDARIDARIDA*
*Onsdag- dömdömdöm... Rida :3*
*Torsdag- Suprise, Rida :)*
*Fredag- Jag lär besöka en vän! om nån kan tänka sig att vara med mig. och om nån kompis läser det här och känner att den vill vara med stackars mobbade Anna så är det bara att ringa :) *
*Lördag-Söndag Rida igen ;D*
 

Spännande va? Men ni kommer ju i allafall få veta om all ridning! Och så förmodligen Körning och tömkörning också! Nu ska jag klura ut ideér om mer inlägg att skriva! och sen njuta av Gossip girl ;) Ha det bra kära läsare!
 
 
OCH GLÖM INTE BORT MIN         FRÅGESTUND :)
 
 

Candlelight har kokkor i fossingarna.. Så det var ganska jobbigt för henne att gå
Publicerat den 2014-02-21 - klockan 15:45:59

FRÅGESTUND!

 
 
Jag tänkte dra igång med en frågestund! Så fråga på om allt möjligt så svarar jag på de!
 
Publicerat den 2014-02-20 - klockan 09:33:04

Torsdag!

hejsan! Det vart typ inget inlägg igår för skit blogg.se vägrade att pubelicera mina inlägg!!
Men igår var jag ju i stallet! och jag hade det roligt! I vanliga fall rukar jag rida. men igår fick jag först köra Candlelight! vi körde intervaller och det var jätte kul :)) 
Sen fick jag tömköra lilla Pärlan på volten! och hon var jätte duktig verkligen! Vi körde slalom, cirkulerade på volter med bommar. Både upphöjda bommar och liggandes. Och efter lite uppvärming så gav hon efter och arbetade lite på riktigt! 
 
och i slutet vart vi bjudna på Te och scones.. Så gott!. Jag är helt förälskad i Scones, med hallonmarmelad och ost :)..
 
Men idag så .. ahha.. Vet jag inte riktigt vad som kommer hända i stallet som vanligt. xd
Men.. Möjligen att jag kommer träna lilla pärlan. Och mocka.. hehe...
 
SEE U SOON C:
 
 


Publicerat den 2014-02-20 - klockan 09:18:44

Kommer sakna hoppning som in i helvete!

strumpan efter att ha vunnit en hopptävling med mig ;) (våran andra vinst)
Publicerat den 2014-02-18 - klockan 16:00:00

Tisdag :)

halloj :)
Jag är så glad att så många kikar in på min blogg efter min paus! 
Idag ska jag till stallet! Å det ska nog bli väldigt skönt! Ingen har riktigt sagt till mig vad jag ska göra i stallet då det brukar stå i en liten bok i stallet. Jag ska iallafall mocka! det är en sak säker! haha..
Men solen är uppe och det är lite små kyligt så det blir nog toppen (Y) Är det inte för kallt så kanske det blir ridbyxor till och med!
 
Min lekton börjar snart.. Usch :(
Efter stallet kanske det blir en liten powerwalk .. hihih
 
 
 
Publicerat den 2014-02-18 - klockan 13:25:41

Måndag kväll

Tjoho! har precis kommit in från jogging turen. och väntar på en goodiiing middag ^^
jag må säga att jag tror jag har kommit in lite i joggningen.. Det är sjukt skönt att bara .. Springa!
Idag kände mig mig riktigt på tårna och joggade på ett friskt tempo hela vägen. Stötte dock på ett ställe där dom tränade polishundar. Jag är verkligen inte ett dugg rädd för hundar vilken ras dom är. men det var ganska obehagligt att se dom. Så dom skällde :// dom såg riktigt aggressiva ut men ända vart det ett stopp där. Dom lär ha undrat när jag kommer joggandes och tvär nitar och glor.. haha ;)
Jag gör alltid lite stretch övningar innan jag blir kall igen och väl hemma på kvällen lite worksouts ibland för att träna andra delar. 
Men det var riktigt motbjudande att sätta sig och skära sallad när jag ligger i sängen och katten lägger sig tätt in till mig.. m M m...
 
brb. Ska äta...
 
Å så gott :*
Men tillbaka till inlägget. I morgon är det skola och sen stallet. Jonna kommer med senare bussen så förmodligen är jag själv första stunden. MEN för hoppningsvis kanske Anna-karin är där ;)
Nu ska jag slappna av igen framför Gossip girl som vanligt! ses! 
 
 
Publicerat den 2014-02-17 - klockan 19:50:02

Måndag

Hejsan hoppsan :) just nu har jag lunch rast och ja.. Jag vill inte bidra i samtalet om lesbiska :) hehe. Så ja.

Men idag efter skolan små planerar jag lite med Rebecka att göra nått men samtidigt så ska jag jogga lite också när jag kommer hem.. I ljuset igen ^^
Så jätte lugn dag idag :) och jag hör ju av mig ikväll med :))

Ha det braaaa


Cute pic ;))))
Publicerat den 2014-02-17 - klockan 11:58:47

Veckoplanering!

Jag vet inte hur mina "stall planer" ser ut i veckan men under varje dag får ni ju veta vad som hänt under den dagen..
 
Måndag: Blir antagligen vara med en kompis eller hänga lite hemma efter skolan! 
 
Tisdag: Stallet, rida å rida och mocka :)
 
Onsdag: Stallet igen hehe! (NI KOMMER FÅ VETA UNDER DEN DAGEN VAD SOM HÄNDER!!!!!!)))
 
Torsdag: döm döm döm...... STALLET :D
 
Fredag: Jag tror jag ska köpa Inlägg till mina skor då ;s Annars så finns det annat att göra -
 
Med deta inlägg ser ni typ.. Vilka dagar jag ska till stallet och inte... hehe. Men ;) Mina gamla läsare är vana med ur mina veckoplaneringar ser ut!
 
 
 
Publicerat den 2014-02-17 - klockan 10:00:00

Hurtiga tjejer ❤️




Publicerat den 2014-02-16 - klockan 16:23:13

Söndag

Hejsvejs! Just nu sitter jag på bussen hem från stallet, (buss buss buss som vanligt) 
Idag i stallet har det varit grymt kul! Det första jag gjorde var att rida Pärlan som kämpa på bra och fick i slutet ta en snabbare galopp upp för "galopp ängen" och hon tyckte det var jätte roligt.. ^^ och som sällskap gick Olivia med Yttring framför oss och han skötte sig utmärkt!
Sen när vi var tillbaka i stallet fick jag hjälp med pärlan och gick direkt till yttring för att "hänga" lite på han. Och han skötte sig utmärkt då också. Och vi gick lite granna med mig på ryggen också!

Vi fixade bara lite små saker idag i stallet där efter.
Men sen så var det dags för mig.. Att för första gången köra Candlelight och jag får nog säga att jag var ganska nervös haha.. Men det gick jätte bra och jag lärde mig en del också :)
Men mer än så har jag inte gjort faktiskt. Vi strunta i att fixa rosetterna utan vi tar det nästa helg då Olivia kommer ut igen.
När jag kommer hem blir det nått liknande som igår. Ska ut och springa i LJUSET och med SÄLLSKAP!!wohooi
Och tigga av mamma lite pengar till söndags godis och sen blir det nog gossip girl för resten av slanten!

Och vi hörs ju senare som vanligt ;) ska fixa lite mer tidsinställda inlägg till veckan.

Ha det bra!!

Och så pussade jag lite på preztige idag också vilket gjorde mig ännu gladare :)
Publicerat den 2014-02-16 - klockan 15:00:24

Lite bilder som tagits när jag varit borta på dom bästa ❤️




Publicerat den 2014-02-16 - klockan 13:56:27

Mot stallet!

Just nu sitter jag på bussen till stallet! 
Solen äuppe och det blåser lite.. Mysigt ^^.. 
Jag vet att det var en hel del som ska göras idag, men vet inte riktigt vad.. Hehe.. Men lite grejer jag TROR kanske händer är att jag ska "hänga" lite på yttring. Och att vi ska händra helt bland alla gamla rosetter från dom förra åren. Och det lär bli jag som ska klättra upp för stegen och ta ner alla >.<...
De längtar jag verkligen inte till.. Men annars längtar jag faktiskt till stallet! 
när Olivia är ute på granö så gör vi tillsammans alla grejer som verkligen behövs göras men som inte har blivit gjort.. Så finns det tid över innan bussen hem går så ska jag nog försöka putsa Pärlan och Irrbloss träns..

Men ni mina kära får veta det senare idag! Ha det bra! 


Publicerat den 2014-02-16 - klockan 09:36:06

Mys

Efter att allt är gjort så har jag nu gosat ner mig framför gossip girl och apelsin klyftor ❤️




Publicerat den 2014-02-15 - klockan 21:29:47

Vad har hänt under tiden jag har varit borta?

Jo men lite har väll hänt. Så nu ska ni få veta!

#jag är i stallet 5 dagar i veckan nu istället för 4 dagar då hästarna börjar träna mer!

#Preztige och witezz har fått gå på vila medans Strumpan och Candlelight har börjat träna inför tävlings säsongen

#en ny häst har anlänt till granö vid namn Yttring som är hingst! (Bild längst ner)

#jag har tömkört för första gången! Haha!

Och vad kommer hända?

#förmodligen kanske idag kommer jag få sitta i vagnen bakom Candlelight. Då jag ska börja hjälpa till med "körträningen" 

#i mars ska jag ta grönt kort då jag inte längre får tävla på Cecilias kort ;)

#det blir ett till tävlings år för mig och kanon :D

#vad jag vet så ska jag rida in Yttring
!

De var de :) och förutom allt de så har jag faktiskt varit med på en tolktävling som ryttare till 6 ekipage! Hehe



Publicerat den 2014-02-15 - klockan 20:00:37

Lördag

Hej hej! Nu sitter jag på bussen hem ! 
Förutom det usla vädret har det varit riktigt kul idag! 
När vi kom hade dom ändrat en hel del. Så fodergrejer på andra plater och så!
Men det första jag gjorde var att jag red söta pärlan. Hon var jätte duktig verkligen! Först red jag lugnt i anna-karins tempo men sista biten hängde jag på Olivia, strumpan och Jonna, Candlelight som körde på lite mer så Pärlan fick galoppera lite! Hon tyckte det var jobbigt med frustade och såg riktigt nöjd ut!
Sen så körde dom Irrbloss med Yttring som handhäst så han fick springa lite. Och eftersom jag inte var med vet jag inte hur de gick. Istället var jag i stallet och små fixade lite! När dom var tillbaka så flyttade vi på alla bommar också.
Sen tog vi en Go'fika.. Hehe..gott gott.

Men ut igen var vi! Och flyttade ett antal många däck! Usch vad jobbigt de var. Det bara rann vatten från dom också ;/

Så nu hänger alla ytterkläder på täckes hängarna!... 
Men nä jag komme hem så blir det ut och jogga lite och sen städning i rummet.. Och förmodligen slå upp gamla anteckningar om matte dom jag har prov i snart... Och till sist komme jag förmodligen sätta mig och glutta på Gossip girl som en riktigt bra avkoppling :)
Och vi hörs i morgon! Hejdå!



Publicerat den 2014-02-15 - klockan 18:54:11

Uselt väder på granö!!



Publicerat den 2014-02-15 - klockan 14:05:00

En riktigt lång blogg paus har stoppats!

Efter typ 1 månad utan bloggning så känner jag nu att jag ska börja igen. Men jag orkade verkligen inte blogga där ett tag!
Men nu med nya ideér och min saknad att skriva har kommit tillbaka så hoppas jag att ni vill fortsätta kika in här!
Jag har under denna månad faktiskt kikat in på bloggen.. Jag har sett att min statestik inte har legat på 0 nån endaste dag. Och det har bara gjort mig ännu mer besviken! 
 
Så förutom att min buss till stallet går om några minuter.. Så är det bloggning som gäller för mig! 
Rida rida rida mocka blogga blogga blogga!! Så Tidsinställda håller jag på att få ihop till hela veckan! Tufft men jag har faktiskt lite ideér! 
Och jag hoppas hoppas att ni nu vill stanna här med mig :)
 
 

Nu under helgen kan det vara lite risigt så jag mest försöker få ihop inlägg till på vardagarna.. 
Så på MÅNDAG börjar jag blogga på riktigt! så fram tills dess får ni leva på fis inlägg :)
 
 
Publicerat den 2014-02-15 - klockan 12:04:59