slide show

HAHAHAHAHAH DOG XD



Publicerat den 2014-01-17 - klockan 13:53:15

Idag ❤️

Jag och min fyrbenta prins från idag ❤️



Publicerat den 2014-01-14 - klockan 21:01:26

Mysigaste hästen <3

Igår var jag i stallet :) Red Preztige som vanligt och så red jag Pärlan en snabbis på ridbanan.
Preztige var jätte duktig både hantering och ridning. Jag tror han börjar fatta poängen nu. Vad som är rätt och fel. 
Han gillar dock inte att stå länge på stallgången så .. haha. Eftersom vi broddade ur hästarna och så så vart han lite rastlös. (skrapa lite med hovarna..) men annars jätte duktig!
Han har även dom senaste gångerna kommit och mött mig i hagen! Det är nog bara tillfäligt att han gör det. haha. Men jag får väll njuta så länge han möter mig ^^ 
Att hämta och lämna han är nog det mysigaste. Kanske låter lite "taskigt" att tycka det är mysigt att lämna honom.. Men när man står där och knyter grimskaftet (som vi har runt grinden) för att lämna honom där. Han står med huvudet ALLTID vid mitt huvud. Man står där och huttrar och knyter grimskaptet. Han bara står där och kollar på en! Sen när man går iväg från grinden så fortsätter han stå där! Inte förens man har gått ca 30 meter ifrån han så går han sakta där ifrån. 

Men Pärlan skötte sig jätte bra också. Jag la ut lite koner och en bom. Konerna stod som slalom så vi gick lite slalom när vi värmde upp så vi inte bara skrittade varv på varv. Och när jag travade så gick vi över bommen lite. Vi gick även på en volt lite grann, och så jobbade vi lite i form. Hon jobbade riktigt fint faktiskt!
 
Men idag så.. Är det inget stall utan Jag "hänger" lite med min kompis i nån timme och sen så blir det slappa hemma. :)
 
Ha det bra!
 
I will always love u 
Publicerat den 2014-01-10 - klockan 12:45:00

Udda dag

I vanliga fall när jag inte är i stallet så brukar jag inte ens röra fingret hemma. vadå lat...
Men idag så kom Ella hem till mig istället för att ses på granö! först så när hon kom så satt jag och jonna och försökte sminka mig. eller ja. Jonna sminkade mig, Jag tjatade om att jag skulle få sminka mig själv. Och det slutade faktiskt med att jag sminkade mig själv :)..
Jonna stylade mig med kläder för porträtt fotografering till hennes skoluppgifter samt att jag gärna ville uppdatera min profilbild med en ordentlig bild. Och jag vart faktiskt nöjd med dom flesta bilderna! (tänker inte direkt lägga upp alla här då det inte har ett dugg med hästar att göra. Endast massa bilder på mig! hehe)
Så en ny profilbild vart det! Och jonna var nöjd också :)
Ella följde med så hon och jag tog #friendphoto typ.. hehe :) Efter all foton vi tagit så när vi kom hem så frågar min mamma : -Anna! jag har kvar massa hårfärg här, vill du färga ditt hår igen??
Jag skriker JAAAAAAA då jag hade börjat få tillbaks min orginal färg (ful..) så eftersom mamma och jag har samma hårfärg sen innan jag färgat håret och hon har kortklippt hår så var det massa färg kvar till mig :)
Skulle blivit mörkbrunt men... Det vart typ svart.. ahha :)
 
Men förutom att fota och färgat håret så har vi suttit och gjort. inget... hehe.. :) det var typ dags för ella att åka hem vid de slaget, så efter de har jag knappt rört fingret här hemma. Nu inväntar skolan i morgon så förberedelse för sängen gäller nu! :) 
 
 
 
Visst är hon fin? :)
Publicerat den 2014-01-07 - klockan 21:50:08

Parad och donken

Hej hej :) just nu sitter jag på bussen påväg hem från Stockholm! Eller ja.. Vi är så gått som hemma. 
Man kan säga att jag har börjat bloggningen lugnt iallafall.. Jag har lärt känna många nys "beliebers" och även varit med på en parad för första gången! Förutom att vi inte lyckades få upp våra kinesiska lycktor (ca 30 lycktor förstörda) så var detta en awesome dag!  Nu ska jag cykla en bit hem .. Sen får vi se vad som händer :) ha det bra ! 


Snygg va?



Publicerat den 2014-01-05 - klockan 20:17:43

kan inte hålla mig ;o

Varje dag har jag faktiskt funderat på att gör ett inlägg. Men.. Det har nog varit bra för mig att inte blogga på ett tag... Men nu är jag här igen. Nu när det har varit nyår och allt så har man väll lite att skriva :)
Preztige har gått jätte bra på senaste ! Vilket har gjort mig jätte glad. Vi har även tagit vår första galopp!
Ella är på granö också.. inte så mycket som har hänt egentligen!! Men jag tänkte dra upp en sånn här.. 
 
det bästa som hänt 2013 (Både hästlivet och allt annat)
Justins konsert :*
Believe movie <333
Tävlat L:B i hoppning
Börjat rida preztige :3
börjat på högstadiet!
Varit i Barcelona
Vunnit hopptävlingar ^^
Kört Kanon!
typ de :) det har hänt annat roligt också men det här är det allra roligaste som hänt :)
 
Det som inväntar nu är bara en Bieber Parad i morgon :3 såå kul :DD
 
Så nån bild lär komma i morgon! Så nu mina läsare så börjar jag igen!  hörs i morgon!
Publicerat den 2014-01-04 - klockan 23:18:50

Hur var eran nyårsafton?





Publicerat den 2014-01-01 - klockan 11:55:20